Nekaj o Soy Luni

Karol Sevilla je dekle, ki nas je navdušila z vlogo Lune v serije Jaz sem Luna. Karol se je rodila leta 1999 v Mehiki, svojo igralsko kariero pa je začela že pri šestih letih in igrala v različnih telenovelah. Med zvezde pa jo je seveda izstrelila glavna vloga v Disneyevi seriji Jaz sem Luna.

Serija Jaz sem Luna je povsem obnorela mlade, ki jo vsak dan vneto spremljajo na POP TV, in v modo vrnila že pozabljene kotalke. Vsi igralci so morali pred snemanjem opraviti kar sedemmesečni tečaj rolkanja. Glavno junakinjo Luno igra prikupna Karol Sevilla. Vas zanima, koliko deklet z imenom Luna imamo v Sloveniji?


Serija Jaz sem Luna (Soy Luna) je v letošnjem poletju povsem obnorela mlade, ki jo redno spremljajo na sporedu POP TV vsak dan, ob 14.35 uri. Priljubljena serija je še pred prihodom na naše zaslone v tujini zabeležila rekorden uspeh, uspešne rezultate pa beleži tudi med našimi zvestimi gledalkami in gledalci. Po podatkih je nadvse priljubljena serija najbolj gledana med otroci od 4 do 14 let*. Ni pa pustila ravnodušnih niti deklet v starostni skupini med 10 in 24 let.*
Prav Luna - ki jo igra Karol Sevilla - ima največ zaslug, da so se v modo vrnile že pozabljene kotalke, barvne zapestnice in modni tatuji.
Karoll Sevilla

Karol Sevilla, ki v priljubljeni mladinski seriji igra Luno, je bila izbrana med več tisoč dekleti. (Foto: POP TV)

In kaj v svojem zasebnem življenju počne prikupna Karol?
Vloga Lune je simpatično Karol, ki je bila na avdiciji izbrana med več tisoč dekleti, izstrelila med najstniške zvezde. Izvedeli smo, da poleg petja, igranja in spanja obožuje sladkarije, med njimi najbolj sladoled z okusom limone in kokosa. Seveda je tudi ljubiteljica družbenih omrežij, njen Youtube kanal ima namreč že več kot 4 milijone oboževalcev.
Še pred uspehom, ki ga je dosegla z mladinsko serijo Jaz sem Luna, se je s šestimi leti Karol preizkusila v televizijskih oglasih in kasneje še v mehiških nanizankah. Njena globoka želja, da bi se priključila ekipi Disney, se ji je prav z vlogo Lune uresničila.
Tudi osebnostno sta si Karol in Luna precej podobni, predvsem pri zastavljanju svojih ciljev. Karol je pravzaprav velika perfekcionistka. Do sebe je zahtevna in osredotočena, da bi dosegla visoko zastavljene cilje, zato ji pogosto zmanjka časa za zabavo.
Zanimivosti:
Glavni igralci v seriji so pred snemanjem opravili sedemmesečni tečaj rolkanja, ki je potekalo kar osem ur na dan.
- Po statističnem uradu Republike Slovenije v Sloveniji najdemo nekaj manj kot 300 deklet z imenom Luna.
Sta si Clemens in Matteo kaj podobna?
Glavnim likom so svoj glas posodili mnogi slovenski zvezdniki. Klemen Mramor - Clemens, ki je v seriji glas posodil Matteu, je na svojem Instagram profilu objavil zakulisje sinhronizacije, ki si jo lahko ogledate v zgornjem posnetku.
Clemmens in Ruggero Pasquarelli

Ruggero Pasquarelli v seriji igra Mattea, v slovenski različici pa mu je glas posodil Klemen Mramor - Clemens. Opazite kakšno podobnost? (Foto: POP TV)

Zaupal nam je, kako poteka sinhronizacija: "Sinhroniziranje serije Jaz sem Luna, v kateri igram lik Mattea, je zelo zabavno, saj sem navajen sinhronizacije iz angleščine v slovenski jezik, tu pa se spopadamo s španščino. Ko sem prvič videl svoj lik na sliki, se mi je kar malo nasmejalo, saj sva si po videzu malce podobna. Vsekakor pa ne morem trditi, da sva si podobna tudi po obnašanju. Velikokrat sem med snemanjem kar jezen na Mattea in njegovo obnašanje (smeh). Moram pa vzeti v zakup, da je mlad, zaljubljen in zmeden fant, z velikim srcem in trdno voljo, da doseže vse, kar si zada."*vir: AGB Nielsen Media Research, 18-54 let, gledanost v živo in z zamikom na isti dan, 1. 6. 2017 do 8. 8. 2017

VIR:www.24ur.com

Komentarji

  1. Vem, da ni na to temo, ampak sporočam ti, da si bila sprejeta notri. Predčasno.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave